zaterdag 18 augustus 2012

Waterday

Het water kwam vandaag van alle kanten.

Aangezien we besloten hadden om naar Aquatica te gaan werd de wekker om 09.00 gezet. Toen we echter uit het raam keken bleken er grote regenwolken en onweerswolken zich gevestigd te hebben boven Kissimmee. We besloten daarom om maar even een paar uurtjes te wachten. Toen het om 11.15 opklaarde besloten we toch om de gok maar eens te wagen.

Uieindelijk kwamen we rond 12.00 aan en mochten we eerst nog even de parkeerkosten aftikken. Nadat we het park waren ingelopen begon ineens een grote storm op te zetten met gigantisch veel regen en onweer.  Na ongeveer een half uur gestaan te hebben kwam dan toch het sein "weersveilig'" en ging alles stap voor stap open. We hebben ons tot 18.00 vermaakt met de verschillende glijbanen en het golfslagbad. De drukte viel ons echter wel tegen. Wij dachten dat de grote groepen jeugd nu toch wel eens weg zouden zijn, maar dit bleek toch ijdele hoop te zijn. Wij vinden tot wel de Tassie Twisters het leukst met de grote trechter in het midden. Ook maakte we vaak gebruik van de twee simpele stroomversnellingen om even van de wachtrijen bij de glijbanen verlost te zijn. Toen we dachten dat we alles gehad hadden bleken wij juist de leuke Taumata Racer en de Walhalla racer/Hooroo run gemist te hebben. Uiteindelijk bleek Tristan de beste racer te zijn, want hij won alle drie de races net steeds voor op mij.

Toen we het park verlieten verscheen er een berichtje op het dashboard dat er een maintenance check nodig was en dat er nieuwe olie bij moest. Aangezien we toch redelijk in de buurt van Orlando Int. airport waren en ik niet zoveel zin had in problemen met een auto besloten we om maar even een bezoek aan Avis te brengen. Bij aankomst deden ze bij Avis totaal niet moeilijk en kregen we veel excuses, maar daar kwamen we eigenlijk niet voor. Het personeel was erg behulpzaam, maar er waren geen Full Sizes meer en we kregen een kleine SUV aangeboden zonder extra kosten. Dit aanbod maar meteen geaccepteerd en kregen we een grote rode Jeep Patriot. De auto is erg mooi, maar we maken ons wel een beetje zorgen om de kofferbak. Maar dat is toch pas woensdag een opgave. Een ander bijkomend voordeel is dat we de Nissan tot op 30 mijl hadden leeggereden en nu weer een volledig getankte auto terug kregen.

De foto's komen morgen, omdat het nu te donker is om de auto te fotograferen. Verder willen we morgen onze creditcards pijn gaan doen in de outlets en nogmaals een bezoek brengen aan Barnes and Noble bookstore.

2 opmerkingen:

  1. Hey mannen, rot dat jullie pech hebben met het weer, maar gelukkig knapt het daar altijd snel weer op. En heel verstandig dat jullie de auto hebben omgeruild.Veel plezier vandaag groetjes uit een tropisch Purmerend

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi mannen wat jammer van het weer dat jullie steeds een halve dag kwijt zijn maar gelukkig is daar wel alles laat open .Hebben jullie nog plannen om naar Disney te gaan !dat is toch ook daar in de buurt.Nou een hele fijne Zondag toegewenst en hopelijk iets minder regen de komende tijd groetjes van ons uit een tropisch Almere

    BeantwoordenVerwijderen