zondag 26 augustus 2012

The final day

Vandaag was het dan helaas zover. De laatste hele dag in Florida.

We stonden vanmorgen al om 07.30 op om te gaan ontbijten en om ons klaar te maken voor de reis door de Everglades. Het eerst stuk van de weg viel nog wel mee om te rijden, maar pas in Miami werd het rijden niet erg prettig. De regen kwam met zoveel tegelijk naar beneden dat je bijna geen hand meer voor ogen zag en dan houden mensen nog hun lichten uit.

Om 12 uur bereikten we ons hotel en konden we gelukkig meteen inchecken. We zitten helaas niet op dezelfde verdieping, maar dat maakt voor die ene nacht niet uit. Het weer is eigenlijk de hele dag niet meer veranderd. pas om 18.00 begon de regen weg te trekken en besloten wij op weg te gaan om ergens een happie te gaan eten. De rit was nog steeds niet echt leuk, omdat het weer erg onvoorspelbaar blijft en er veel windstoten zijn en de wegen spekglad zijn. Nouja Mitchel vind het wel leuk om hier met deze regens en windstoten te rijden. Daarom hebben we hem maar ramptoerist genoemd.

We hebben uiteindelijk gekozen voor de Tony Roma's Steakhouse, omdat je daar veel soorten vlees kan krijgen. We kozen voor Ribs en Kip. De kip was erg lekker met een spinaziesaus erbij. Toen we daar wegreden kwamen we een Hooters tegen en omdat het toch de laatste avond was besloten we om daar nog een drankje te doen. Het blijft toch leuk om daar even te gaan "rondkijken" Na een uurtje daar gezeten te hebben vonden we het wel mooi geweest. Na een mooie tip gegeven te hebben en een foto met de bediende was het toch echt tijd om te gaan vertrekken.

Voor de rest van de avond staat vooral het koffer inpakken en verder een beetje tv kijken op het programma.

3 opmerkingen:

  1. Hoi Mannen helaas het zit er voor jullie weer op leuk dat jullie nog even bij Hooters langs zijn geweest ondanks het niet zo geweldige weer hebben jullie toch veel gedaan en jullie zijn een ervaring rijker.Nou mannen ik hoop dat jullie vlucht gewoon door gaat en sterkte met de reis groetjes uit droog Almere

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi mannen, fijn dat jullie goed aangekomen zijn in Miami, hoop dat jullie niet zoveel last hebben van Isaac en jullie op tijd kunnen vertrekken.En waar is die foto van Hooters? Een hele goede reis en tot morgen groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helaas dat de reis er voor jullie al weer op zit. Ik hoop dat de vluchten vandaag wel vertrekken want gisteren is alles op Miami airport geannuleerd. Mijn "mannen" hopen vandaag mee te kunnen met Iberia maar ik zie weer allemaal geannuleerde vluchten, pff.
    Hard duimen maar.
    Groetjes Anita
    (Tans4USA)

    BeantwoordenVerwijderen