dinsdag 14 augustus 2012

Roadtrip

Vandaag stond er eigenlijk nog niet echt iets op de planning en dat is uiteindelijk ook zo uitgekomen.

De wekker ging net zoals gisteren weer om 07.30 en het ontbijt was compleet anders dan gisteren. We hadden vandaag croissant en ham/kaas rolletjes. Het ontbijt bevalt erg goed, omdat het toch steeds heel anders is en veel verschillende keuzes zijn tussen in eten en drinken.

Na het eten zijn we even terug gegaan naar de hotelkamer om te kijken wat we wilden gaan doen. Uiteindelijk is er het volgende uitgekomen: De Avontura Mall, Barnes en Noble bookstore en een comic book store. Nadat we na 10 minuten rijden aankwamen bij de grote boekhandel gingen we even kort naar binnen om te kijken naar een speciaal boek. Uiteindelijk zijn we ruim een uur binnen gebleven en thuis gekomen met een aantal boeken.

Daarna verder naar de Avontura Mall om even te kijken bij Abercrombie & Fitch en voor een pet. Uiteindelijk lukte het niet om een de juiste pet te vinden, maar gelukkig wel bij de A&F voor twee shirts. Ondertussen was het één uur geworden en gingen we op weg naar het uiterste zuiden van de stad om de comic-book store te gaan zoeken. Na een autorit van twee uur met een lunch bij de Subway komen we in de omgeving aan, maar na uitgebreid rond te hebben gereden en nagevraagd te hebben schijnt niemand de winkel om überhaupt de juiste straat te kennen en reden we weer terug naar het noorden voor het diner. We kozen voor de KFC, maar dit bleek niet te eten, want de kip was redelijk droog en de helft van de sauzen waren niet voorradig. Daarna zijn we maar terug gereden en hebben we wat op de kamer gehangen.

Voor morgen staat de eerste grote reis op het programma. We gaan via het Kennedy Space center naar het appartement in Kissimmee.

4 opmerkingen:

  1. Rondneuzen in Barnes & Noble doen wij ook graag, heerlijke winkel met vaak een Starbucks in het pand. Veel plezier in Kennedy Space center vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit waren wel een paar heerlijke rustige dagen om bij te komen van de reis maar nu gaat zeker het echte werk beginnen zoals pret parken en zo.Nou mannen wij wensen jullie een veilige reis en veel plezier in Orlando

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie staan prima in de relaxstand, daar is het vakantie voor!! Barnes en Nobles is ook bij ons een favoriet, altijd leuk om tussen boeken te snuffelen.
    Goede reis morgen (vandaag eigenlijk) en heel veel plezier in Orlando!!

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi mannen,

    Balen dat van die droge kip, ik leef met jullie mee :D. Hopelijk is de volgende maaltijd beter (zeer belangrijk)!

    Ben benieuwd hoe Kennedy Space ervaren wordt.

    Veel plezier

    Groetjes,

    Linda en Ed

    BeantwoordenVerwijderen