maandag 13 augustus 2012

De eerste echte dag

Allereerst bedankt voor de leuke reacties, blijf hier vooral mee doorgaan!

Vandaag dan toch de eerste echte dag van deze vakantie. De planning voor vandaag hebben we maar meteen omgegooid. Het is toch vakantie en plannen zijn toch alleen maar plannen.

De wekker ging vanmorgen om 07.30, omdat we ontbijt hebben tot 09.00. Het ontbijt is ons allemaal meegevallen. We hadden allerlei verschillende soorten cornflakes, bacon, worstjes en flensjes. Voor de eerste keer maar eens iets van ei gegeten en het niet eens uitgekotst. Het flesje smaakte nog best ergens naar.

Om 10.00 gingen we dan toch op weg en wel naar Miami South Beach. Na een rit van een half uur via de kustweg via allerlei villa's, hotels en jachten komen we dan toch aan bij de beroemde Ocean Drive. Na eerst maar even rondgereden te hebben toch maar de auto geparkeerd en op weg naar het strand. Ondertussen was het al 11.00 geworden voordat we op het strand lagen. Ons allemaal maar goed ingesmeerd omdat de zon al erg scherp was geworden. Maar helaas, iedereen is dan toch weer verbrand ondanks de smeermiddelen. We lijken wel een groep Engelsen bij elkaar.

Toen een paar maagjes toch wel begonnen te knorren zijn we maar vertrokken en terug richting de Ocean Drive gelopen en meteen maar de Thank God It's Friday's ingelopen voor een lekkere maar erg grote burger. Na het eten besloten om naar een rondje te lopen over Collins Avenue en Ocean Drive en daarna maar in de auto naar de airco en weer richting het hotel voor een lekkere koude douche.

Toen begon het drukke overleg over het eten en hebben we besloten om maar richting Sawgrass Mills te gaan en de daarbij behorende foodcourt waar we rond 18.30 bij het winkelcentrum aankwamen. "Helaas" de auto aan de verkeerde kant van de mall geparkeerd waardoor het nog ruim een half uur duurde voordat we bij de foodcourt aankwamen. Maar netjes ingehouden en nog niks gekocht, want de prijzen lagen hier nog wel erg hoog en we hebben nog genoeg tijd over om winkels te zien.

Nadat iedereen zijn bordje Orange of Bourbon chicken op had liepen richting de Super Target voor de benodigde flesjes water en cola voor onderweg en voor in de hotelkamer. Dit duurde allemaal wat langer doordat de Target toch altijd wat langer duurt en uiteindelijk reden we rond 22.00 pas weg bij het centrum.

Voor morgen staat er nog niet echt iets op de planning en zien we wel wat het gaat worden.

P.S. Linda, niemand vond het eten echt lekker, maar leuk dat je gaat meelezen,
P.S. Marion, die make-up en ogenschaduw is binnen. De vrouw bij de kassa keek wel wat raar toen ik alleen dat kwam afrekenen.


2 opmerkingen:

  1. Hey mannen als ik het zo lees dan zullen jullie vandaag wel niet zo heel veel doen behalve voedsel verzamelen want daar draait zo een dag bij jullie voor een groot gedeelte om ,kijken wat we gaan eten kijken waar we gaan eten en in een rij staan voor het eten hahaha.nou jongens heel veel plezier vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi vakantiegangers, nou zo te lezen vermaken jullie je prima, en eten is ook geen probleem geloof ik.
    Heel veel plezier allemaal

    BeantwoordenVerwijderen