vrijdag 17 augustus 2012

Relaxen hoort er ook bij

Vandaag eigenlijk een kort verslag, omdat er eigenlijk ook niet veel meer te schrijven valt.

Aangezien we vandaag besloten hadden om een dagje vrij te nemen werd de wekker om 11.00 en daarna besloten we om te zien wat we wilden gaan doen. Toen we uiteindelijk wakker werden had niemand eigenlijk zin om veel te gaan doen en zeker niet vanwege de vele regen die vandaag naar beneden kwam hier. En dan te bedenken dat het in Nederland nu mooi weer is. Ergens klopt er toch iets niet.

We besloten om eerst maar eens rustig te gaan ontbijten met de stukken pizza die nog over waren van gisteren en om daarna maar eens naar de walmart te gaan. Dit bleek echter een supercenter te zijn en we bleven uiteindelijk ruim twee uur binnen.

Ondertussen was het al 15.00 uur geworden en de regenwolken waren vertrokken. dus besloten we om lekker te gaan zwemmen bij ons appartement. Het zwembad ligt op 20 meter lopen en was dus nog net wel te doen lopend.

Als avondeten hebben we zelf gekookt. De één wilde alleen maar vlees en de ander worteltjes met een frisse griekse salade met een gehaktbal.

Morgen staat Aquatica op de planning, maar we doen rustig aan omdat we toch genoeg tijd hebben en nog 14 dagen de tijd hebben maakt het niet uit.

5 opmerkingen:

  1. 1 maal raden wie er alleen vlees wou !!!haha nou jongens heerlijk dat jullie hebben uitgeslapen dan kunnen jullie er vandaag weer tegenaan.Wij gaan vandaag zeker het bad in want het word hier 32 graden het is nu acht uur in de ochtend en al warm.
    Nou jongens een fijne dag en geniet ervan groetjes uit tropisch Almere

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is vakantie en dan mag alles en moet niets. Ik moet wel erg lachen om jullie ontbijt- en diner menu's ;-), wel top dat jullie zelf koken. Welk appartement zitten jullie, dat kan ik zo snel niet terugvinden. Veel plezier vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mannen, en 1x raden wie de griekse salade wou!! Heel goed dat jullie een rustig daggie hebben gedaan. Veel plezier in het waterpark en geniet er lekker van.
    Gaan wij ook doen, gaan zo lekker naar het strand groetjes uit een warm Purmerend

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hartstikke goed! Wie neemt nu spontaan de afwas waar? hahahaha,

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jullie hebben mooie dagen en ook lekker niks doen is vakantie!! Waar blijven de foto's, dat maakt het verhaal nog sprekender? Maar vooral blijven genieten, dat is daar de beste plek voor!!

    Enjoy guys!!

    BeantwoordenVerwijderen