maandag 20 augustus 2012

Een dagje onder water!


Allereerst even een bericht over gisteren. Gisteren alleen gewinkeld en goed geslaagd. Helaas een internet storing.  

Vandaag was het de dag dat we als groep naar Seaworld gingen. Na een klein ontbijtje zelf te hebben gemaakt gegeten gingen wij op weg. Het was aardig warm en de zon scheen goed.

Aangekomen bij Seaworld zagen wij dat het er redelijk druk was.
Er was even problemen met parkeren (De persoon voor ons begreep niet dat je met 1 auto geen 2 parkeerplaatsen mocht innemen), maar daarna konden we naar binnen.
Binnen besloten we als eerste even de attracties achterin te pakken. We gingen meteen twee keer in Journey to Atlantis en daarna tweemaal in Kraken. Hierna besloten we om maar eens een rondje te gaan lopen. Via de nieuwe TurtleTrek. Deze nieuwe attractie viel wat tegen, omdat je maar één aquarium ziet met zeeschildpadden en de film redelijk snel gaat. Een irritatie punt was toch wel dat mensen blijkbaar niet kunnen snappen dat je niet boven een bassin mag roken en dan nog boos worden als er wat van gezegd wordt. We sloegen de eerste achtbaan over, omdat het daar druk was, maar ook daar gingen we natuurlijk in, het was wel wennen om met je gezicht omlaag naar de grond te kijken voor de meeste mensen. Zeker met hoogtevrees. Wat wij allemaal erg bijzonder vonden was dat er bij Manta toch nog heel veel losse spullen lagen op de opvang netten. 

Tristan vond het erg leuk om de schildpadden te zien en met zijn allen de spelletjes te spelen en steeds van de rest te winnen. Begint een irritante gewoonte te worden. Ikzelf moest perse vijf dollar uitgeven om de zeehonden/leeuwen te voeren. Mitchel en Steven waren voornamelijk druk bezig met foto's maken van de roggen. Daarna liepen we via de Haaien naar het Antarctica gedeelte. Wij vonden het een beetje zielig dat de ijsberen en de walrus allebei alleen in een kooitje zaten. Als laatste besloten we nog naar de orkashow te gaan. Het begon slecht weer te worden en binnen no-time was het helemaal vol. Hierdoor konden wij niet beneden zitten, hier waren Mitchel en ik niet blij mee, want wij wilden graag nat worden. 
De show was niet zo spectaculair, Shamu schitterde in afwezigheid, en we konden na een vertraging van 25 minuten (Er moest zo nodig onweer komen) starten. De show eindige ook eerder, omdat ze zich moesten klaar maken voor de avondshow. 

Vervolgens werd het etenstijd, de grote gele M van de McDonalds was iets te verleidelijk.
Tristan moest drie keer lopen (1x voor een McChicken en een cola, een tweede keer voor nog twee McChickens en daarna voor een ijsje). Ikzelf bleef bescheiden met maar 10 stukjes kip. Mitchel had dit ook maar koos ook voor een chocolade milkshake en Steven haalde twee dubbele cheeseburgers en een McFlurry.

Nadat Tristan eindelijk zijn ijsje op had gingen we richting het appartement om te genieten van een welverdiende rustige avond.
Je weet echter nooit wat de volgende dag weer in petto heeft. Waarschijnlijk naar een boekwinkel, Aquatica en Downtown Disney.

3 opmerkingen:

  1. Hoi mannen, fijn dat jullie genoten hebben in Seaworld, je kan altijd gratis toch nog een keer doe je morgen de avondshow waarschijnlijk dan wel met Shamu(is toch zonde dat jullie dat gemist hebben). Verder veel plezier met jullie laatste daggie Orlando. Groetjes vanuit een iets minder warm Purmerend

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mannen ,ik miste het blog wel een dagje altijd leuk om te lezen wat jullie gedaan hebben en net wat je moeder zegt Luke dan gaan jullie toch een avond naar Seaworld jullie hebben nog niet echt gebruik gemaakt van dat onbeperkte toegang tot parken .Nou mannen veel plezier en hopelijk blijft het de komende dagen droog .Groetjes uit Almere

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een echte aanrader is Dave & Busters voor een leuke avond. Het eten is er lekker en je kunt allerlei spellen spelen. Onze zoon en z'n vrienden vonden het echt de moeite waard.
    Veel plezier weer.

    BeantwoordenVerwijderen