dinsdag 21 augustus 2012

Our last day in Orlando

Je kent het wel. van die dagen dat het weer elk moment omslaat en je daarom eigenlijk niet weet wat je kunt verwachten. Nou dit was er zo eentje.

Vandaag was onze laatste dag in Orlando. Dit was eigenlijk een echte afsluiter. Onze dag begon met een ritje naar de boekwinkel om de laatste stripboeken op te halen en liepen we de best Buy binnen en daarna reden we naar de Florida Mall voor het uitzoeken van een ontbijt/lunch. Nadat we verder nog wat hadden rondgekeken in de foodcourt gingen er nog een paar winkels af. Voor ons was de M&M winkel toch wel het toppunt, omdat de prijzen hier toch wel erg hoog liggen. Toen we om 14.00 de mall verlieten begon het weer op te klaren en besloten we het erop te wagen en we gingen op weg naar Aquatica. Bij de parking begon het al goed, omdat de man bij de balie vroeg of we een drop-off gingen doen. Echter de twee bestuurders voorin verstonden wat anders en antwoorden met een ja ( terwijl dat niet zo was ).

Na een paar uurtjes gezwommen te hebben zijn we lekker gaan douchen en gingen we op weg naar Downtown Disney. Ons plan was toch o nog een beetje Disney sfeer te gaan proeven en daarom ook te gaan eten bij de T-Rex. Toen we daar aankwamen bleek het erg druk te zijn en moesten we 3/4 kwartier wachten. Dit was voor sommige met honger echt een ramp. We besloten om wat te gaan rondlopen en een bezoek te brengen aan de World of Disney en de Legostore. Hier echter niks gekocht, omdat we er eigenlijk geen leuke souvenirs tegenkwamen.

Toen het eindelijk tijd was en we werden omgeroepen verging net de Aarde. De sfeer blijft altijd erg leuk en het eten smaakte ook prima. De vleesmaaltijden en de verschillende dinosaurussen brachten bij sommige ook echt het holbewoner gevoel naar boven. Na het eten hebben we nog wat rondgekeken en wat gedronken en toen besloten we toch om maar terug te gaan zodat we de koffers alvast een beetje kunnen inpakken.

Morgen gaat de reis naar Clearwater en zien we wel wat we onderweg gaan doen.

5 opmerkingen:

  1. Nou mannen op naar de volgende bestemming ,wij wensen jullie een gezellige en veilige reis toe.
    Groetjes uit zonnig Almere

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mannen, fijn dat jullie genoten hebben in Orlando, en nu op weg naar Clearwater en het volgende park Bush Gardens(onze favoriet) Geniet er lekker van, en alvast goede reis. Groetjes uit Purmerend

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi allemaal,
    dat was dus een leuke laatste dag in Orlando.
    Een heel voorspoedige reis gewenst naar jullie volgende bestemming en natuurlijk veel plezier in Clearwater en Bush Gardens.
    grtjes Mineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jaja, zo'n dagen zijn er al wel eens daar hé.....

    Goeie reis morgen! Hopelijk met niet al teveel verkeer en weinig regen!!!

    Geniet van elk moment!!!

    Groetjes Veronique

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wij zijn net vertrokken van Clearwater naar Bradenton. We hopen dat jullie er veel plezier hebben.
    Het weer was gisteren en vandaag wel heel slecht. Hopelijk morgen weer beter. Bij ons staat Bush Gardens morgen op het programma.

    BeantwoordenVerwijderen