donderdag 16 augustus 2012

This was a walking day

Vandaag stond dan toch de eerste echte pretpark dag op het programma. De wekkers gingen weer om de oude vertrouwde 07.30, want onze planning was toch wel om er rond 10.00 te zijn. Aangezien we toch wel een soort van haast hadden besloten we om een snel ontbijt te nemen bij onze grote vriend. De McDonalds. Na het verwerken van de nodige broodjes en drankjes gaan we weer verder op weg naar het noorden. Op naar Universal.

Nadat we de auto geparkeerd hadden op Spiderman 253 en liepen we rond 10.00 naar de Universal Citywalk. En toen begon de discussie: Wordt het Universal of toch eerst naar Island of Adventure. We besloten om eerst naar Universal Studios te gaan, omdat de meerderheid van de stroom mensen toch afsloeg naar Island of Adventure.

We begonnen dus in Universal Studios en besloten om gewoon een rondje te lopen en dan te kijken wat de wachtijden waren. Gelukkig vielen deze in dit park erg mee en hebben we alleen bij de Hollywood rockit ongeveer 3/4 kwarier moeten wachten, omdat ze een technische storing hebben. We waren er dus al om 15.00 uit en hadden een bezoek gebracht aan ET, de Simpsons, Men in Black, Disastar, Mummy, Twister en de Hollywoord rip ride rockit. Wij waren voornamelijk fan de simpsons, MIB en de Mummy.

Daarna liepen we naar Island of Adventure. We besloten om eerst naar de water attracties te gaan vanwege de hitte. Nadat we 45 minuten in de rij hadden gestaan en bijna aan de beurt waren brak het onweer los. Maar aangezien het personeel ons vertelde dat alle buiten attracties gesloten waren en bij de andere lange wachtrijden stonden besloten we om toch maar te blijven wachten. na een uurtje extra wachten mochten we er toch in en kwamen we er helemaal "soaked" uit. daarna zijn we snel naar Dudley-Do, Jurrasic Parc en daarna naar de Harry Potter wereld. Ondertussen was het 20.00 geworden en moesten er toch keuzes gemaakt worden: Nog een keer Harry Potter of toch Hulk? uiteindelijk besloten we om toch maar uit elkaar te gaan en de ene groep ging terug naar marvel island en de andere bleef hangen om even rond te kijken in Hogssmeade en om nog een keer in the Forbidden Journey te gaan.

Uiteindelijk waren we pa om 23.30 thuis en hebben we besloten om er morgen eindelijk eens een lekkere uitslaap dag van te maken, wanneer niks moet en alles mag.

3 opmerkingen:

  1. Hoi Luke het lijkt mij een goed idee om eens een keertje uit te slapen het is tenslotte vakantie. Iedere dag om 7.30 uur op, het begint een beetje op school of werk te lijken.

    Veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jongens geniet maar lekker van jullie rustige uitslaap dag dan kunnen jullie er daarna weer tegen.Een rustig dagje tussendoor kan echt geen kwaad geniet ervan en zo te lezen hebben jullie gister een drukke maar super leuke dag gehad groetjes uit zonnig Almere

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi mannen,
    Is de beste formule, de ene dag Doe-Dingen en de dag daarna Relaxen. Dat is goed vol te houden. Veel plezier weer morgen met de relax dingen.

    BeantwoordenVerwijderen