woensdag 22 augustus 2012

Het water blijft maar komen

Vandaag verlieten we Orlando.

Vandaag stond eigenlijk in het teken van het rijden van Orlando naar Clearwater. De reis verliep erg soepel en om 12 uur reden we de Tampa Bay area al binnen. Vanwege het weer besloten we om eerst een bezoek te brengen aan de Westfield Mall. We besloten om daar even rond te gaan kijken bij voornamelijk Sears en de schoenenwinkel. Uiteindelijk heeft niemand echt iets gekocht, omdat de prijzen daar wel heel erg hoog lagen.

Toen we om 15.00 het hotel in konden kregen we twee kamers naast elkaar toegewezen recht tegenover het zwembad. Toen het na een kwartiertje even droog begonnen te worden besloten we toch om het water even in te gaan. Het zwembad is mooi en erg diep dus een paar goeie baantjes zitten er zeker in.

Tijdens het zwemmen begon de discussie over het avondeten, omdat we de meeste dingen al gehad hadden. Uiteindelijk hebben we dan toch besloten om naar de Outback te gaan. Het eten smaakte weer erg lekker. We hebben gekozen voor chicken wings vooraf en daarna een steak en voor mij en Steven de baby-back ribs.

Voor morgen staat Busch gardens op het programma. We zien wel hoe het gaat met het weer. Ook houden we het weerbericht in de gaten voor de orkaan Isaac.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Mannen wat fijn dat de reis zo soepel is verlopen en wat balen van het weer ,het zou toch wel prettig zijn als jullie het de laatste dagen droog houden.Het eten is in ieder geval een succes (heel belangrijk)Heel veel plezier in Busch gardens
    groetjes uit Almere

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mannen, Heel veel plezier vandaag in Bush Gardens, en fijn dat de reis goed verlopen is. En eindelijk dan de Outback waren de baby-back ribs lekker?
    Vervelend van het weer, maar volgens mij gaat het vrijdag beter worden. Groetjes maar weer uit Purmerend

    BeantwoordenVerwijderen